4 tempi

Aucune moto.

2 tempi

Aucune moto.

FACTORY

Aucune moto.

4 tempi

2 tempi

4 tempi

Aucune moto.

2 tempi

Aucune moto.

Lorenzo Santolino

Palmares

  • 2021 6th Dakar Rally
  • 2020 3rd Andalucia Rally
  • 2018 7th Argentina Rally (RUTA40)
  • 2017 10th Morocco Rally
  • 2015 3rd Word Enduro Championship E1 class
  • 2010 Junior World Enduro GP Champion
  • 5 Spanish Enduro Champion titles
  • 2 Spanish XCountry Champion titles
  • Conome
  • Nome
  • Squadra
  • Numero di gara
  • Nazionalità
  • Data di nascita
  • Peso
  • Moto
  • Categoria
  • Lorenzo
  • Santolino
  • Sherco Factory
  • 15
  • Spain
  • 04/08/1987
  • 182
  • 450 SEF FACTORY
  • Rally